vi er glade for "mitt anbud"

Den viser tydelig for alle at vi har fornøyde kunder.

Og det gjelder både ift pris, kvalitet og nøyaktighet.

Det faktum at Fredrikstad og Hvaler kommune har valgt oss for å foreta all service og vedlikehold innenfor elektro i deres kommuner tar vi også en bekreftelse på dette. (les mer om rammeavtalen)


Odoo text and image block

komplett elektroinstallatør

Vi er en komplett elektroinstallatør og foretar elektriske installasjoner og svakstrømsinstallasjoner for både private boliger og større bedrifter. (les mer om våre kunder)

Trenger du hjelp til bytte av sikringsskap, nytt elektrisk anlegg på hytta, eller må foreta kontroll av ditt elektriske anlegg, hjelper vi deg med det. Eller trenger bedriften internkontroll eller brannalarmanlegg?

Ingen jobb er for liten, ingen jobb er for stor.

Odoo image and text block

Godkjenninger

Husk at elektrikere må ha godkjenningene i orden for å foreta ulike elektroinstallasjoner.

På tross av at vi er et mindre elektrofirma, har vi flere godkjenninger enn de fleste, og dekker dermed et bredt spekter av tjenester innenfor både elektro, sikkerhet og IKT.  

Kontakt oss direkte

Eller benytt "mittanbud.no"

Du kan kontakte oss direkte, eller du kan legge ut oppdraget ditt på mitt anbud, for å få tilbud fra flere elektrikere. Vi vet at sjansen for at du velger oss, uansett er stor!

Vi har konkurransedyktig timepris, effektive elektrikere og fornøyde kunder.

Det viktigste tross alt, er at du er fornøyd.

Og da må man ikke se seg blind på billigste timepris. Et elektrisk anlegg skal være trygt, og fungere problemfritt i mange år. Feil på det elektriske anlegget eller feil bruk representerer godt over halvparten av alle boligbranner i Norge (kilde)

Vi har fokus på skikkelig jobb - det er din trygghet og vårt gode rykte og stolthet det står om. Det tuller vi ikke med! Resultatet blir også det mest økonomiske.

En annen ting verdt å nevne, er dokumentasjon. Alt vi gjør, får du forskriftsmessig dokumentert - i tillegg til pr. post, også i “boligmappa”. Dette kan du lese mer om her.

Vi tilbyr deg gratis befaring!

La oss ta en titt på jobben du vil ha gjort - helt uforpliktende!

Bestill elektriker nå!

Fyll inn noen få opplysninger, og vi tar kontakt med deg i løpet av kort tid!